Pro line Visco plus

Aditivët modern dhe me cilësi të lartë sigurojnë viskozitet të qëndrueshëm të naftës. Jep mbrojtje të shkëlqyeshme për fillimin e ftohjes dhe ngarkesa ekstreme, si dhe mbrojtje ndaj konsumit. Zvogëlon konsumimin e naftës, zhurmën nga aktivizuesit hidraulikë dhe rikthen energjinë për motorët më të vjetër. Ai nuk rrit viskozitetin e vajit të ftohtë dhe lejon një fillim më të lehtë në temperatura të ulëta.

Për të gjithë motorët me benzinë dhe me naftë të automjeteve të pasagjerëve dhe mallrave, autobusëve, makinerive ndërtimore dhe bujqësore.

 

Kat nr 5196
Përmbajtja E mjaftueshme për të trajtuar deri në 20 litra vaj motori. Pasi të keni shtuar vajin e motorit, lejoni që motori të funksionojë i ngrohtë. Produkti mund të shtohet në çdo kohë. Mos e tejkaloni nivelin maksimal të mbushjes së vajit (kullojeni vajin para se të mbushni nëse është e nevojshme). Shënim: Jo i përshtatshëm për t’u përdorur në automjete me lidhëze të lagët!

 

Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.