Liqui Moly dhe “kulti I ingranazheve” Edd China hedhin nje seri videosh.

Keto video te shperndara ne rrjetet sociale tregoj e se si te zgjasim jeten e automjeteve. Injektoret pastrohen me produktet e liqui molyt , pastrimi I nje kambioje automatike dhe nderrimi I vajit.

 

Videot jane vazhdimesia e bashkepunimit me DRIVETRIBE , platforma nderkombetare me e  rendesisheme dhe me e madhe ne platformat e grupimeve te makinave. Nje l gjende nderkombetare e televizioneve persa I perket emisioneve mbi automjetet eshte I bindur mbi cilesine e produkteve te Liqui Moly dhe po shperndan njohurite e tij me videoklipe te shkurtera neper rrjetet sociale:ai eshte edd china nje presantues televiziv ,shpikes,nje njeri qe ka ngritur kultin e tij mbi automjetet. Shume njerez e njohin dhe jane familiare me Edd Chinna nga emisoni “wheeler dealer” seri te transmetuara ne Discovery Channel.

Ne keto seri ai tregontr riparimin ,modifikimin dhe  rikthimin ne gjendje perfekte te automjeteve te vjetra duke perdorur nje buxhet te ulet. Por ai eshte gjithashtu I famshem dhe per vixeot e tij ne Youtube.ne keto video anglezi carismatic nuk tregon vetem  njohurite  dhe aftesite e tija si. mjeshter mbi automjetet por ka dhe video argetuese. Ne videot e tij ai perdor makinen e tij , Ford mondeo st200, e cila eshte e mirenjohur nder  ndjekesit e tij dhe Range Roverin e tij duke treguar  truke te thjeshta se si duke perdorur produktet e Liqui Moly mund te kursesh para dhe te Zgjasni jetgjatesine dhe performancen e automjetit tuaj. Me 380 000 fansa ne facebook, 467 000 ndjekesa te regjistruar ne kanalin e tij ne youtube dhe 160 000 ndjekesa ne instagram Edd China eshte nje partner i forte.

Bashkepunimi me te u arrit nga Liqui Moly neprmjet partnerit te tij , blogut me te madh mbi automjetet “Drivetribe” e cila ka  4.5 milione fansa ne Fb, 613 000 ndjekesa ne instagram dhe mbi 1.49 persona te regjistruar ne Youtube duke e bere “drivetribe” nje faqe interneti nderkomnetare nga me kryesoret.mbi gjithcka qe ka te beje me automjetet. Drejtori I marketingut te Liqui Moly  Peter Baumann thote : ne jemi te lumtur qe nje ekspert I vecante dhe I talentuar si Edd China eshte I impresionuar nga cilesia e produkteve tona.kjo eshte arritja midis dy markave te medha persa I perket kultit te automjeteve per tiu ofruar   ne mbare boten keshilla mbi vlerat e mirembajtjes dhe funksionimit te automjeteve te tyre ne menyre perfekte.