Qendra jone kompetente e lubrifikanteve

Lubrifikante me  nje extra doze pervoje

Ndryshimi constant I kornizes se kushteve te punes dhe rritjes se kerkesave te lubrifikanteve ne kohet moderne kerkojne qe te jemi kompetente pergjate gjithe kohes. Eshte nje gje e mire qe fabrika jone e prodhimit te lubrifikanteve ne Saarlouis eshte pozicionuar ne menyre perfekte dhe e gjithe kjo fale marrjes se masave per modernizimin dhe pervojes se madhe te fituar nder vite.

 

Pervoja ne kerkime

E ardhmja ka per destinacion laboratorin tone ultra modern . ekipi yne i kryesuar nga kreu i kerkimeve  dhe zhvillimit Michael Scholer eshte i pershtatur me cdo sfide teknologjike , me rregullimin e cdo porosie dhe kerkese si dhe zhvillimin e zgjidhjeve per cdo problem  individual  te ndryshem.

Gjithmonë duke menduar një hap përpara – kjo është arsyeja pse Meguin qëndron për inovacione të tilla si produkte të veçanta biologjike të bazuara në lëndë të parë të rinovueshme. Dhe këtu bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë është një faktor vendimtar i suksesit. Të dëgjuarit, të menduarit, të rregulluarit – një treshe harmonike me të cilën ne vazhdimisht zhvillojmë produkte dhe koncepte të reja novatore.

Pervoja ne zhvillim

Krijimi i produkteve të reja dhe zgjidhjeve speciale nuk është magji për magjistarët tanë të naftës me përvojë.Si rezultat, ne luajmë një rol të rëndësishëm ndërkombëtar në fushën e zhvillimit të vajit të motorit si p.sh me vajra për para-ndezje me shpejtësi të ulët (LSPI) ose vajra me ekonomi të karburantit që zvogëlojnë konsumin e karburantit. Ekspertët tanë përdorin paketa speciale shtesë për të përmirësuar vetitë e performancës së lubrifikantëve te cilat sa vijne e behen akoma dhe  me komplekse ne varesi te kerkesave te larta. Për shembull, një vaj modern motorik për vetura përmban 20 deri në 25% më shumë aditivë dhe vajrat e automjeteve komerciale përmbajnë 10% më shumë aditive.

Pervoja e prodhimit

Në veçanti gjatë viteve të fundit, ne kemi investuar shumë në ristrukturimin e proceseve dhe procedurave tona dhe në zgjerimin e kapacitetit tonë të prodhimit. Sot depozitat  tona te grumbullimit te lendes se pare dhe vajit baze kane nje kapacitet prej 18 milion litra dhe strukturat e formulimit kane ne total nje sasi prej 140 depozitash. Nje shperndares ultra modern garanton nje shperndarje efikase te lendes. Njëmbëdhjetë impiante përzierëse ofrojnë kapacitete grumbullimi nga 3.8 në 22 tonë. Deri në 300 kontejnerë të mëdhenj mbushen çdo ditë në dy linja mbushjeje, dhe pesë linja mbushëse me kontejnerë të vegjël shpërndajnë midis 70,000 dhe 100,000 litra në kontejnerë nga 250 ml në 5 l në deri në tre turne  çdo ditë.

Pervoja ne produkt

Ne Meguin ne arrijme te prodhojme deri ne 80,000 ton vajra cdo vit te cilet shperndahen ne mbi 120 vende anembane globit.pjesa me e madhe e tyre jane produkte per automobila.ne te njejten kohe standartet e nje cilesie shume te larte aplikohen ne te gjithaproduktet tona anembane globit.ne i prodhojme vajrat dhe aditivet tane ne Gjermani.sepse premtimi  *Made In Germany* ka nje reputacion te shkelqyer ne cdo vend te botes dhe eshte nje siguri per klientet tane. Nuk ka rendesi ne cfare vendi te botes apo kushtesh –Cilesia jone e klasit te pare perhere i ploteson standartet e kerkuara dhe sjell perfitime ne perdoruesit e saj.

Pervoja ne cilesi

Sigurimi i brendshëm i cilësisë është optimizuar edhe më tej në vitet e fundit. Ne jemi në gjendje të mbulojmë të gjithë spektrin tonë të analizave vetë. Me numrin e madh të mostrave ditore të vajit me analiza të shumta individuale për kontrollin e prodhimit, kjo është jo vetëm më ekonomike, por edhe dukshëm më e shpejtë dhe më fleksibile. Të gjitha lëndët e para në hyrje kontrollohen me kujdes dhe, madje edhe gjatë prodhimit, kontrollet e vazhdueshme të cilësisë kryhen deri në mostrën e mbajtjes për produktet e gatshme. Para se të shperndahen produktet e perfunduara, përsëri bëhen kontrolle të tjera per cilesine e tyre. Për më tepër, të gjitha të dhënat përkatëse të prodhimit për secilën linjë prodhimi regjistrohen dhe dokumentohen. Etiketimi me numrin e serisë dhe datën e prodhimit mundëson gjurmueshmërinë e plotë të të gjitha produkteve.

Pervoja n e shitje

Ajo që iniciohet nga ekipi ynë i shitjeve në selinë e Meguin vazhdohet  në treg dhe mbeshtet nga tregtarët tanë të qendrave mbarëkombëtare si pika e parë e kontaktit. Ato ofrojnë njohuri të rëndësishme, janë në dispozicion për kurse të rregullta trajnimi dhe, nëse është e nevojshme, ofrojnë mbështetje në terren për pyetje komplekse.Ne nuk ja leme ne dore fatit mundesite e ofruara per rritje te metejshme. Përkundrazi, ne mbështetemi në përvojën tonë dekadash në arenën ndërkombëtare dhe në cilësinë vazhdimisht të lartë të produkteve tona në të gjithë botën për të pozicionuar Meguin së bashku me partnerët tanë të shitjeve në të gjithë botën.

Pervoja ne ekip

Ne kemi pervojen teknike. Ne kemi pervoje profesionale. Dhe mbi të gjitha: Ne kemi njerëzor me eksperience . Ne te  vërtet vlerat tona të korporatave dhe idetë, kreativiteti dhe përkushtimi i kolegëve tanë formojnë bazën për rritjen tonë të vazhdueshme. Për ta mbrojtur këtë, ne rregullisht krijojmë vende të reja pune dhe jemi të përkushtuar vendosmërisht në Gjermani si vendndodhje biznesi. Lubrifikantë cilësorë të prodhuar në Gjermani. Prodhuar në pajisjet më të fundit të prodhimit, mbushjes dhe paketimit në Saarlouis.

Pervoja mjedisore

Proceset e prodhimit miqësor ndaj mjedisit dhe pajtueshmëria me standardet më të rrepta mjedisore janë veçanërisht të rëndësishme për ne. Një shembull mbresëlënës i veprimeve tona të qëndrueshme është teknika komplekse  në fermën qendrore të rezervuarëve të formulimit me shpërndarësin e matricave. Këtu, tubat e tetë linjave tona kryesore të prodhimit pastrohen me shumë efikasitet në çdo ndryshim të formulës para se të mbushet vaji i ri. Rezultati: me pak shpelares vaji i perdorur. Një investim që ka një ndikim pozitiv në mjedis.