Radiator cleaner

Shtresat ne sistemin e ftohjes dhe sistemin e ngrohjes parandalojnë shkëmbimin e nxehtësisë, bllokojnë valvulat termostatike dhe mekanizmat rregullues. Temperaturat shumë të larta shkaktojnë performancë joekonomike të motorit, por gjithashtu në vete mbartin një rrezik të lartë të konsumit të motorit. Pastruesi i ftohësit largon shtresat  e rrezikshme dhe mundëson funksionimin optimal të temperaturës.

Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të ftohjes dhe ngrohjes. Nuk përmban acide ose alkaline dhe ka aftësinë të neutralizojë acidet.

 

Кat nr. 21309
Përdorimi Shtoni përmbajtjen në ujin ftohës. Lëshojeni sistemin e ngrohjes të punojnë. Në varësi të shkallës së ndotjes, lëreni motorin të punojë afërsisht 10 deri në 30 minuta. Kullojeni pastruesin dhe pastroni sistemin e ftohjes me ujë. Mbushni sistemin e ftohjes sipas udhëzimeve të prodhuesit. Përmbajtja (300 ml) është e mjaftueshme për 10 litra ujë.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 20
Lloji i aditivit Aditiv për ftohës
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.