Radiator stop leak

Pikimi më i vogël i lëngshëm nga ftohësi i nyjeve ose çarjet e vogla në sistemin e ftohjes nuk është e lehtë për t’u lokalizuar (e vetmja gjë që mund të vërehet është sasia e zvogëluar e ftohësit në sistem). Radiator Stop-Leak mbyll menjëherë edhe çarjet më të vogla, duke mbrojtur kështu motorin nga mbinxehja. Ky produkt është i pajtueshëm me të gjitha lëngjet që përdoren zakonisht në sistemet e ftohjes së makinave si që janë uji dhe antifrizet e ndryshme.

Për të gjitha sistemet e ftohjes dhe ngrohjes së ujit, pavarësisht nëse ata kanë një filtër uji të integruar. Gjithashtu i përshtatshëm për ftohësit e aluminit dhe plastikës.

 

Кat nr 7129
Përdorimi Shkundni mirë përpara përdorimit. Shtoni përmbajtjen në sistemin e ftohjes gjatë temperatures së funksionimit. Ndizeni ngrohësin. Pastaj drejtoni mjetin për të paktën 10 minuta. Përmbajtja do të zgjasë deri në 10 litra ftohës.
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 20
Lloji i aditivit Aditiv për ftohës
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.