ROLLER BEARING GREASE KP2K-30

Yndyrë prej litium-kalciumi me efikasitet të lartë për lubrifikimin e rrotullave dhe kushinetat rrëshqitëse në temperatura të ngritura dhe shtypje me presion ekstrem. Përveç mbrojtjes nga korrozioni dhe oksidimi, kjo yndyrë përmban edhe aditivë EP që edhe me prezencën e ujit deri në 20% ofrojnë lubrifikim optimal. Etiketimi sipas DIN 51502 KP2K-30. Fusha e temperaturës së aplikimit: – 30 ° C deri + 130° C.

Për montimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e automjeteve, për mjetet, ndërtimin, bujqësinë dhe makinerin e shtypit. Për kushineta dhe nyje shumë të ngarkuara, boshte gozhdësh, fije dhe udhëzuesit.

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.