Si te arrijme rizgjimin e Motorrit

deshironi te ktheheni perseri ne rruge pa asnje shqetesim mbi gjendjen e motorrcikletes suaj  ne vend qe ta coni per kontroll ne servis me pare?mos u shqetesoni per kujdesin dhe menyren e duhur per ruajtjen e motorcikletes suaj gjate periudhes se dimrit. Disa keshilla per te ruajtur ne menyren  me te mire te motorrit tuaj pervecse ngritjes ne tako dhe fryrjes se gomave 0.5 bar mbi normalen , gjerat klasike te  mirembajtjes qe ndihmojne mbi lehtesimin e gomave

 

Nga pikat e presionit gjate ndejtjes dhe vendosja e baterise ne nje vend te thate e fresket dhe te sigurte nga ngricat gje qe ndihmon ne mirembajtjen e saj nje gje e rendesishme mbi kujdesin jane dhe produktet e perdorura .

Liqui Moly ofron nje game te gjere produktesh mbi ruajtjen ne gjendje perfekte te motorcikletes suaj.

Gjate periudhes se dimrit ne rast se do pastroni teresisht apo ruajtje e kujdesshme ose ^vitamina^ per serbatorin. me kete menyre motorri juaj do te qendroje ne menyre perfekte visuale dhe teknike pergjate dimrit.

Produktet tona mbi motorcikletat kontribojne mbi vlerat e qendrueshmerise te motorcikletes suaj. ne do ju prezantojme paketen e plote dhe te detajuar qe ju duhet ju per ruajtjen e motorcikletes gjat periudhes se dimrit.

 

Motorbike Gasoline Stabilizer 

Perdorimi i saj ben te mundur qe motorri juat te ndizet pa problem pas kalimit te dimrit. Liqui Moly motorbike fuel stabilizer me efekt te gjate eshte vecanerisht i pershtatshem per kete perdorim. ky produkt mbron karburantin nga oksidimi dhe vjetrsimi. sic dihet gjate oksidimit karburanti humb vklerat e tij dhe behet i pa pershtatshem per perdorim. Me Fuel Stabilizer motorri do te ndizet normalish ne fillimin e sezonit. gjithashtu ky produkt ben te mundur dhe mbrojtjen nga ndryshku ne sistemin e karburantit. kjo gje ben te mundur perdorimin e gasoline stabilizier ne motorcikleta,scutera, quads,motorra bore dhe ne te gjithe motorrat 2 dhe 4 kohesh. siguria mbi perdorimin e mjetit tuaj rritet dhe gjithashtu dozimi i sakte ju ndihmon ne kursim gjate kohes se perdorimit te tij.

Më shumë informacion

 

Motorbike Cleaner

Nje nga gjerat kryesore ne nje motorciklete eshte pamja e jashtme dhe mirembajtja e saj ne menyre perfekte. Per kete Liqui Moly motorbike cleaner ju ndihmon me se miri.eshte nje produkt pastrimi pa solvente dhe i prodhuar vecanerisht per motorcikletat. eshte bio dhe nuk ndot ambientin. balta, vaji apo njolle grasos hiqen shpejt dhe ne menyre perfekte dhe eficente.

Më shumë informacion

 

Gloss Spray Wax 

Qe motorcikleta juaj te shkelqeje njesoj si me pare pas periudhes se qendrimit ne garazh pergjate dimrit Gloss SprayWax eshte ideal si nje vlere e shtuar e Motorbike Cleaner, ka nje rezultat te shkelqyer duke aplikuar nje shtrese mbrojtese

Qe compenson dhe heq gervishtjet e vogla por gjithashtu mbron dhe bojen nga effectet e motit(kohes).gjithashtu ndihmon ne mirembajtjen e vlerave te motorrcikletes.njollat e papastertive nga rruget e keqija hiqen pa mundim pa lejuar te ndodhin gervishtje. ndihmon ne pastrimin sa me te lehte te papastertive duke bere te mundur qe siperfaqja te shkelqeje dhe te ruaje ngjyrat origjinale  te cfaredojjoj boje apo smalti.

Gloss Spray wx eshte i pershtatshm per cfaredo lloj ngjyre apo boje metali.

Më shumë informacion

 

 

Motorbike Multi-Spray

Ben te mundur nje bashkpunim perfekt te pjeseve te motorrit pas dimrit. Liqui Moly motorbike multi-spray vajis ,shperben  ndryshkun,ruan dhe kujdeset per motorcikleten. miremban pjeset qe te punojne ne menyre perfekte per nje kohe te gjate. Ben te mundur dhe lirimin e pstrimin e vidave qe mund te jene ndyshkur. gjithashtu ben te mundur e mbrojtjen e pjeseve elektrike duke parandaluar (kercitjet)???? Mbron nga gerryerjet ,kujdeset per pjeset  prej gome dhe ben te mundur nje depertim te shkelquermidis pjeseve.

Multi Spray arriti nje rezultat te shkelqyer dhe bindes gjate testimit nga revista MOTORRAD(26/2015) me nje rezultat 84 pike nga 100 pike te mundshme dhe duke u renditur i pari.

Më shumë informacion

 

Motorbike Leather Suit Care

Nqs ju pelqen te kujdeseni per pjeset prej lekure te motorcikletes suaj Liqui Moly Leather Suit Care eshte produkti me cilesine me te mire qe ju ndihmon per kete gje. eshte vecanerisht i adaptuar per tu kujdesur per sediljet,cantat e shales,valixhet e lekures etj. Rifreskon ngjyrat dhe gjithashtu ofron dhe nje mbrojtje per lekuren. siperfqet marrin nje shkelqim gjysem mat me nje efekt mbreselenes.

Më shumë informacion

 

 

Motorbike Visor Cleaner – Čistač vizira za motocikle 

Perhere duhet te keni nje pamje te qarte. pastrimi i kaskes eshte nje ide shume e mire vecanerisht ne fund te sezonit. Vecanerisht mbetjet e insekteve apo baltes ne pjeset e ajrimit. me Motorbike Visual Cleaner  ju mund te arrini nje pastrim te tyre fare thjesht,shpejt dhe me nje rezultat te shkelqyer. Liqui Moly Motorbike Visual Cleaner pastron vajin, silikonin,mbetjet e karburantit insektet dhe cfaredo lloj tjeter papastertie.

kjo gje krijon nje pamje te paster dhe siguri. persosmeria e pastrimit dhe lehtesia e perdorimit te ketij produkti la mbresa dhe tek stafi i revistes ^Motorraffahrer^.

 

Motorbike Visor Clean Cloth Set