Speed tec diesel

Speed Tec Diesel është një aditiv i ri i karburantit i krijuar për të përmirësuar djegien dhe për të përmirësuar nxitimin i cili është i lidhur me djegien, veçanërisht në fushën e ngarkesës së pjesshme. Plotësisht i përputhshëm me të gjitha karburantet standarde naftë dhe bionaftë. Speed Tec Diesel përmirëson shumë përshpejtimin e automjeteve.

Aditiv i karburantit naftë, veçanërisht për automjetet rrugore (furgonë me shpejtësi të lartë). Produkti është krijuar për të përmirësuar nxitimin e automjeteve. Aplikim i thjeshtë.

Kat nr 3722
Përdorimi Një paketë prej 250 ml është e mjaftueshme për maksimum 70 litra karburant. Shtoni karburant naftë. Përzierja është automatike.
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për gaz
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.