Prania jonë në sportet më të mira

Njohshmëri më e mirë, magjepsje më e madhe, më shumë përvojë si markë.

LIQUI MOLY është cilësi e jashtëzakonshme, nivel më i lartë i dinamikës dhe emocion i pastër. Njohja jonë si markë dhe magjepsja e njerëzve bazohen në ndikimin më të madh dhe efektin ndaj njerëzve. Në LIQUI MOLY, ne jemi duke u përpjekur logon tonë të kaltërt-kuqe-e bardhë për të shfaqur vazhdimisht atë në të gjithë botën. Për tifozët tanë. Për partnerët tanë. Për ju.

Si një kompani që vepron në nivel global, zgjerimi i markës sonë është një fokus në aktivitetet që bëjmë në fushën e sponsorizimit. Kjo është arsyeja pse ne punojmë me njerëz të njohur në të gjithë botën. Kjo nuk bën një markë të popularizuar. Ne i ndihmojmë të tjerët, duke rritur në të njëjtën kohë vlerën e ngjyrave tona të kompanisë. Është situatë ëin ëin e pamposhtur.