START FIX

Ndihmon gjatë ndezjen kur prizat e shkëndijës janë të ftohtë, të lagësht ose të lagura, ose kur bateria është shumë e dobët. Fiksimi fillestar konsiston në një kombinim të gjërave që janë shumë të ndezshme dhe ideale për t’u përdorur në të gjithë motorët me benzinë dhe naftë. Lehtëson ndezjen e të gjitha llojeve të motorëve me djegie të brendshme dhe është efektiv në kushte jashtëzakonisht të ftohta. Kursen tendosje të panevojshme si në motor ashtu edhe në bateri, dhe është ekonomike për t’u përdorur. Kontribuon në fillimin më të lehtë dhe më të thjeshtë të motorit.

Për të gjithë motorët me benzinë dhe naftë, me 4 goditje dhe 2 goditje në të gjitha llojet e veturave të pasagjerëve, kamionëve, autobusëve, motoçikletave, biçikletave, varkave, makinave ndërtimore, traktorëve, kositëse për lëndinë, sharrave elektrike me zinxhirë etj.

Kat. Nr: 1085

Përdorimi: Spërkatni direkt në filtërin e ajrit ose në thithësen e ajrit dhe filloni menjëherë. Në motorët me benzinë, shtypni përshpejtuesin ngadalë; në motorët me naftë, filloni me thithje të plotë pa paracaktim. Shënim: Përmban substanca shumë të ndezshme. Për këtë arsye, gjatë përdorimit nuk duhet të ketë duhanpirje. As kjo ndihmë fillestare nuk duhet të përdoret afër flakëve të zhveshura ose burimeve të tjera të ndezjes.

Paketimi: 100 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.