STEERING GEAR OIL 3100

Lëngu hidraulik i zhvilluar posaçërisht për kërkesa të mëdha të Mercedes Benz-it. Mund të përdoret në sistemet mekanike dhe hidraulike të shumë automjeteve Mercedes. Vajrat dhe aditivët bazë të cilësisë garantojnë viskozitet dhe fërkim adekuat, mbrojtje superiore ndaj konsumimit, qëndrueshmëri të shkëlqyeshme termike dhe rezistencë ndaj plakjes. Ka karakteristika të shkëlqyera në temperatura të ulëta.

Për përdorim në sistemet drejtuese mekanike dhe hidraulike.

Miratimi:

  • Dexron II D
  • MB-Freigabe 236.3

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • VW G 009 300
  • ZF TE-ML 03D
  • ZF TE-ML 04D
  • ZF TE-ML 09
  • ZF TE-ML 11
  • ZF TE-ML 14A
  • ZF TE-ML 17C

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Steering Gear Oil 3100 1145 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Steering Gear Oil 3100 2372 1 l Can plastic D-RUS-UA

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.