Super diesel additive

Me Ketane Plus keni fuqi më të madhe të motorit, më pak trokitje, funksionim më të qetë dhe fillim më të lehtë. Pastron sistemin e motorit dhe injeksionit dhe parandalon ngjitjen dhe bllokimin e gjilpërës për spërkatje. Ky produkt siguron konsumimin optimal të karburantit dhe kursimin më të lartë të energjisë. Redukton korrozionin dhe gërryrjen e motorit. Është një shtesë e mirë për karburantet super-naftë. Gjithashtu është i përshtatshëm për karburantet me naftë të ulët squfuri. Është kompatibile me mbushësit turbo.

Është i përshtatshëm për t’u përdorur në të gjithë motorët me naftë në automjetet e pasagjerëve dhe automjetet për ngarkim, makinat e punës dhe motorët e palëvizshëm. Veçanërisht është i përshtatshëm për mbrojtjen e motorit, madje edhe për periudha të gjata të mos përdorimit edhe në kushte ekstreme. Produkti ka një efekt afatgjatë prej 2.000 km. Shtojeni në rezervuarin e karburantit mbushur në nivel ¾.

Кat nr 7130
Përdorimet Performanca e djegies dhe lubrifikimit rritet kur produkti shtohet vazhdimisht në karburantet me naftë të ulët squfuri. Një paketë me 250 ml mjafton për 75 litra karburant. Raporti i përzierjes: 1: 300.

-Për t’i mbajtur injektorët e pastër dhe mbron nga korozioni, Super Diesel Additive shtohet në rezervuarin e karburantit naftë çdo 2.000 km.

-5 litra kuti dhe fuçi prej 50 litra janë për kompanitë e transportit, kompanitë e autobusëve dhe industrinë. Raporti i përzierjes 1: 300

– Super Diesel Additive mund të përzihet me naftë në çdo kohë dhe përzierja është automatike.

Përmbajtja 250 ml
Paketimi 20
Lloji i aditivit Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.