SUPER DIESEL LEICHTLAUF 10W 40

Ky produkt është pjesërisht sintetik, për përdorim gjatë gjithë vitit, me rrjedhë të lehtë, i zhvilluar posaçërisht për motorët me naftë të makinave të pasagjerëve me ose pa turbo mbushës dhe ftohës ajri. Mbron motorin nga konsumimi, parandalon formimin e llumit të zi dhe kursen karburant. Lubrifikimi i menjëhershëm p.sh. fillimi i ftohtë. Përbërësit sintetikë dhe aditivët e posaçëm të adaptuar plotësojnë kërkesat më të fundit të motorëve më modernë.

Posaçërisht për motorët modern me naftë për veturat e pasagjerëve dhe motorët turbo naftë. Për intervale të gjata të ndryshimit të vajit.

Miratimi:

  • ACEA B4
  • API CF

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • MB 229.1
  • MB 229.3
  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2300
  • Renault RN 0700
  • Renault RN 0710
  • VW 505 00

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Super Diesel Leichtlauf 10W-40 1434 1 l Canister plastic Booklet
Super Diesel Leichtlauf 10W-40 1435 5 l Canister plastic Booklet

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.