SUPER HD 20W 50

Është vaj motori për motorët me benzinë dhe naftë të destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat e zgjedhur bazë dhe niveli i lartë i aditivëve garantojnë lubrifikimin optimal në kushte normale të funksionimit.

Vaj universal për motorët me benzinë dhe për motorët me naftë.

Miratimi:

  • API CD
  • API SF

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.