SUPER HD TURBO PLUS 15W 40

Ky produkt është vaj motori për motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës të destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë janë zgjedhur me një nivel të lartë aditivësh garantojnë lubrifikimin optimal në kushte ekstreme të funksionimit dhe për periudha të gjata ndërmjet ndërrimeve të vajit.

Vaj universal për motor me naftë (motorët me naftë thithës dhe naftë me turbo mbushës, me ose pa ndërmjetftohës – intercooler). Veçanërisht i përshtatshëm për situata kur distanca më e ndërrimit të vajrave është më e gjatë si dhe punës së motorit në kushte ekstreme.

Miratimi:

  • API CD
  • API SF
  • MIL-L 2104 C
  • MIL-L 46152 B

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Super HD Turbo Plus 15W-40 4735 1 l Canister plastic D-RUS-PL-H-RO-BIH-HR-SCG
Super HD Turbo Plus 15W-40 4736 5 l Canister plastic D-RUS-PL-H-RO-BIH-HR-SCG
Super HD Turbo Plus 15W-40 4739 60 l Drum sheet metal D-GB
Super HD Turbo Plus 15W-40 4738 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.