SYNTHOIL LONGTIME 0W 30

Vaj motori me cilësi të lartë që kursen energji. Është një kombinim i vajrave sintetike jokonvencionale dhe teknologjisë së avancuar të aditivëve  që garanton vaj me viskozitet të ulët, stabilitet të lartë, vaj që parandalon shtresat, zvogëlon humbjet e energjisë si rezultat i fërkimit dhe kontribuon në mbrojtjen optimal të konsumimit dhe gërryerjes së motorit. Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit në të gjithë makinat moderne me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës. Veçanërisht është i përshtatshëm për interval të gjatë të ndryshimit të vajit dhe kërkesave të larta të motorit, si dhe për motorët që veprojnë në kushte ekstreme.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SM

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • BMW Longlife-98
  • MB 229.3
  • VW 502 00
  • VW 505 00

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Synthoil Longtime 0W-30 8976 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil Longtime 0W-30 7511 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Longtime 0W-30 8977 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil Longtime 0W-30 1173 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Longtime 0W-30 1174 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Longtime 0W-30 1175 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.