SYNTHOIL RACE TECH GT1 10W-60

Kontribuon në kursimin e energjisë në kushte ekstreme, ka një gamë të gjerë të viskozitetit 10W-60 HD dhe stabilitet të lartë termik. Lubrifikimi mirëmbahet edhe në temperaturë ekstreme.  Lubrifikimi i menjëhershëm në kushtet e fillimit të ftohtë i cili përmirëson ndjeshëm mbrojtjen e konsumimit dhe gërryerjes së motorit. Përshtatur me nevojat dhe kërkesat e gjeneratave të fundit të motorëve (multi-valvola dhe turbombushës).

.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit në automjete sportive dhe të tjera. Projektuar për motorët me benzinë dhe naftë.

Miratimi:

    • ACEA A3
    • ACEA B4
    • API SL

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • Fiat 9.55535-H3

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 8908 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1943 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 20911 1 l Canister plastic JP
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 7535 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 8909 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1944 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 20912 5 l Canister plastic JP
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1392 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 20933 20 l Canister plastic JP
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1393 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1394 205 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1772 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.