TACKY LUBE SPRAY

Ky sprej termikisht i qëndrueshëm, ngjitës dhe jo tretës ka një gamë jashtëzakonisht të lartë të vetive të veçanta. Pasi tretësi i tij të jetë avulluar, ai lë një shtresë të hollë dhe jashtëzakonisht ngjitëse të yndyrës në sipërfaqet mbi të cilat është aplikuar. Ka mbrojtje të mirë nga korrozioni dhe është rezistent ndaj nxehtësisë dhe ujit të ftohtë. Mbrojtje superiore arrihet vetëm kur ky produkt përdoret i vetëm. Ka performancë të gjatë dhe vetitë e depërtimit jashtëzakonisht të mirë.

 

Veçanërisht i përshtatshëm për të luftuar zhurmën dhe mbrojtjen nga korrozioni i frenave të diskut. Përdoret për parandalim me anë të lubrifikimit të rregullt të pjesëve të automjeteve si menteshet, lidhëzet, dorëzat, brava etj.

 

Kat. Nr:    4084

Përdorimi: Spërkatni një sasi të përshtatshme të Tacky Lube Spray mbi pjesët e pastruara për t’u trajtuar.

Ndiqni udhëzimet përkatëse të prodhuesit të automjeteve.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.