TIRE FITTING PASTE

Për montim dhe çmontim të shpejtë dhe të lehtë të rrotave. Jep veti jashtëzakonisht të mira lubrifikuese. Nuk reagon ndaj gomës ose metalit. E parandalon rrëshqitjen e gomave dhe zhvendosjen e rrotave. Përmirëson paraqitjen e gomave. Është jo toksike dhe nuk shkakton reagim të lëkurës. Është ekonomike.

Për të gjitha kombinimet e zakonshme të gomave dhe rrotave të makinave e pasagjerëve, kamionëve, kositëseve të lëndinës dhe motoçikletave.

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.