TIRE REPAIR SPRAY

Ky sprej i mbyll vrimat e shpuar të gomave dhe i rimbush ato me ajër. Përdoret në të gjitha llojet e gomave me ose pa valvul ajri. Nuk mund të përdoret nëse goma është grisur, nëse ka rënë nga rrota ose nëse pjesa e jashtme e saj është grisur anash.

Për të gjitha llojet e mjeteve motorike deri në madhësinë 215.

Kat. Nr:       3343

Përdorimi: 1. Hiqni shkakun e shpuarjes (p.sh. gozhdë etj). Zhvendosni vulën e gomës në gjysmën e lartësisë së qarkut dhe lëshoni të gjithë ajrin.

  1. Shkundni shishen mirë. Nëse ftohet, ngroheni (ngrohës i automjetit).
  2. Vidhni lidhësin në vuën e gomës.
  3. Mbajeni shishen vertikalisht dhe spërkatni vëllimin në gomë.

Drejtoni menjëherë në 10-15 k.p.h. në mënyrë që produkti të shpërndahet në mënyrë optimale rreth gomës. Kontrolloni presionin e gomës sa më shpejt të jetë e mundur dhe gjeni një dyqan riparimi.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.