TOP TEC 4200 5W-30

Top Tec 4200 është një vaj motori me cilësi të lartë sipas teknologjisë së fundit dhe mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Është një kombinim i vajrave jo konvencionale që kanë ardhur si rezultat i teknologjisë sintetike, si dhe përparimeve më të fundit në teknologjinë e zhvillimit të aditivëve. Ky vaj siguron mbrojtje të shkëlqyeshme kundër konsumimit të motorit dhe zvogëlon konsumimin e karburantit dhe në ndërkohë siguron edhe shpërndarjen e menjëhershme të vajit të motorit në të gjithë motorin. Ndiqni udhëzimet e prodhuesit në lidhje me periudhat e ndryshimit të vajit çdo 50,000 km.

Vaj special i destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë nga Audi dhe Volkswagen Group, përveç motorit R5 TDI, V10 TDI. Gjithashtu i destinuar për motorët me naftë me filtra grimcash si dhe për periudha më të gjata ndërmjet servisimit të rregullt të motorit. (WIV).

Miratimi:

  • ACEA C3
  • API SN
  • BMW Longlife-04
  • MB-Freigabe 229.31
  • MB-Freigabe 229.51
  • Porsche C30
  • VW 504 00
  • VW 507 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • ACEA C2
 • BMW Longlife-01
 • BMW Longlife-01 FE
 • Fiat 9.55535-S1
 • Fiat 9.55535-S3
 • VW 500 00
 • VW 501 01
 • VW 502 00
 • VW 503 00
 • VW 503 01
 • VW 505 00
 • VW 505 01
 • VW 506 00
 • VW 506 01 (Ausnahme R5 und V10 TDI-Motoren vor 6/2006)

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Top Tec 4200 5W-30 8972 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4200 5W-30 3069 1 l Tank truck D-GB
Top Tec 4200 5W-30 7660 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4200 5W-30 20903 1 l Canister plastic JP
Top Tec 4200 5W-30 3715 4 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4200 5W-30 8973 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4200 5W-30 7661 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4200 5W-30 20904 5 l Canister plastic JP
Top Tec 4200 5W-30 3708 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4200 5W-30 20929 20 l Canister plastic JP
Top Tec 4200 5W-30 3709 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4200 5W-30 3711 205 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4200 5W-30 3716 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.