TOP TEC ATF 1400

Vaj marshi i gjeneratës më të fundit në bazë të teknologjisë sintetike me rezervë jashtëzakonisht të lartë të energjisë. Parandalon formimin e depozitave të padëshiruara dhe ruan përgjithmonë fuqinë e plotë të transmetuesit. Siguron sjellje optimal të fërkimit dhe garanton rezistencë të shkëlqyeshme të plakjes. Siguron funksionalitetin e agregatit dhe siguron jetëygjatje maksimale të shërbimit, përmbush me sukses kërkesat më të rrepta të prodhuesve të mirënjohur të makinave.

Për marshet e gjeneratës së fundit CVT ose zinxhirët traksione prej çeliku. Testuar dhe provuar në automjetet Mercedes-Benz Class A dhe Class B si dhe transmisionet Audi Multitronic. Është e nevojshme t’u kushtoni vëmendje rekomandimeve të prodhuesve të automjeteve, d.m.th., agregateve.

LIQUI MOLY e rekomandon për:

 • Dodge CVTF+4
 • Dodge NS-2
 • Ford CVT23
 • Ford CVT30
 • Ford Mercon C
 • GM/Saturn DEX-CVT
 • Honda HCF2
 • Honda HMMF
 • Hyundai SP-CVT 1
 • Jeep CVTF+4
 • Jeep NS-2
 • Kia SP-CVT 1
 • MB 236.20
 • Mini Cooper (EZL 799)
 • Mitsubishi CVTF-J1
 • Mitsubishi CVTF-J4
 • Nissan CVT NS-2 Fluid
 • Nissan CVT NS-3 Fluid
 • Subaru E-CVT
 • Subaru High Torque CVTF
 • Subaru Lineartronic CV-30
 • Subaru Lineartronic CVTF
 • Subaru Lineartronic CVTF II
 • Subaru NS-2
 • Suzuki CVT Green1
 • Suzuki CVT Green2
 • Suzuki NS-2
 • Suzuki TC
 • Toyota CVTF FE
 • Toyota TC
 • VW G 052 180
 • VW G 052 516

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Top Tec ATF 1400 3662 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1400 3669 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Top Tec ATF 1400 8041 1 l Can plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1400 21257 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec ATF 1400 3692 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1400 20614 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1400 3661 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.