TOP TEC TRUCK 4050 10W-40

Vaj për përdorim gjatë gjithë vitit, veçanërisht i përshtatshëm për motorët EURO IV dhe EURO V me një sistem DPF / CRT. Kombinim i vajrave bazë jo-konvencionale me teknologjinë sintetike me aditivët modernë që garanton mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj konsumit dhe pastërti optimale e motorit. Zbatohet ekskluzivisht për motorët me naftë.

Për intervalet normale dhe të zgjatura të zëvendësimit të vajit. Ndiqni rekomandimet e prodhuesit.Përdoret vetëm në motorët me naftë.

Miratimi:

 • ACEA E6
 • ACEA E7
 • ACEA E9
 • API CI-4
 • Deutz DQC IV-10 LA
 • Mack EO-N
 • MAN M 3477
 • MB-Freigabe 228.51
 • Kamionë Renault RGD
 • Kamionë Renault RLD-2
 • Kamionë Renault RXD
 • Volvo CNG
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Vaterja ECF-1-a
 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • DAF HP2
 • JASO DH-2
 • Mack EO-M Plus
 • MAN M 3271-1
 • MB 226.9
 • MTU Typ 3.1

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Top Tec Truck 4050 10W-40 3794 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec Truck 4050 10W-40 3795 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec Truck 4050 10W-40 3796 60 l Deposit container D-GB
Top Tec Truck 4050 10W-40 3797 120 l Deposit container D-GB
Top Tec Truck 4050 10W-40 3798 205 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec Truck 4050 10W-40 3799 1000 l Bulk goods D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.