TOURING HIGH TECH 10W

Vaj motori i dedikuar me cilësi të lartë që garanton vetitë optimal të lubrifikimit në të gjitha kushtet e funksionimit. Përmirëson funksionalitetin në ndezjen e ftohtë.

Përdorimi universal në motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës.

Miratimi:

  • ACEA E2
  • API SG
  • API CF

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • MAN 270
  • MB 228.0

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech HD 10W 1249 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech HD 10W 1244 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech HD 10W 1247 60 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.