TOURING HIGH TECH 20W 20

Vaj me cilësi të lartë për shumë qëllime. Jep lubrifikimin optimal në të gjitha kushtet. Ka një shkallë të ulët avullimi dhe stabilitet të shkëlqyeshëm.

Ky produkt ka funskion të më shumë anshëm në motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës. Vaji i këtijj specifikimi përdoret si një lëng hidraulik në retarderë.

Miratimi:

  • ACEA E2
  • API CF
  • API SF

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • MAN 270
  • MB 228.0

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech 20W-20 6964 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech 20W-20 6965 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech 20W-20 6966 60 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.