TOURING HIGH TECH HD 40W

Vaj motori i përkushtuar me cilësi të lartë që garanton vetitë optimal të vajosjes në të gjitha kushtet e funksionimit. Nivel i i ulët i humbjes për shkak të avullimit. Filtri i vajit me cilësi shumë të lartë siguron vajosje superiore.

Përdorimi universal në motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës.

Miratimi:

  • API SG
  • API CF

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • MAN 270
  • MB 228.0

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech HD 40 1270 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech HD 40 1271 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.