TOURING HIGH TECH SHPD 15W 40

Vaj multifunksional i motorit me naftë me nivel më të lartë të mundshëm të mbrojtjes i cili është zhvilluar posaçërisht për gjeneratën e re të motorëve me naftë, me ose pa turbo mbushës. I përshtatshëm për intervalet jashtëzakonisht të gjata të ndryshimit të vajit.

Vaj i destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Universal dhe i përshtatshëm për t’u përdorur në të gjitha llojet e motorëve me naftë (thithës ose me turbo mbushës).

Miratimi:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CH-4
 • API SL
 • MB-Freigabe 228.3
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RD-2
 • Volvo VDS-2

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Mack EO-M Plus
 • MAN M 3275-1

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 2474 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 2475 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 1061 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 21249 20 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 1062 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 1063 205 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 4293 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.