TOURING HIGH TECH SUPER SHPD 15W 40

Vaj modern multifunksional i motorit të gjeneratës së fundit të zhvilluar për flotën e përzier. Kombinimi i vajrave me cilësi dhe aditivëve të fundit siguron cilësi të shkëlqyeshme, rezistencë ndaj konsumit edhe në intervalet e zgjatura të ndryshimit të vajit. Është testuar në konvertuesit katalitikë dhe turbo mbushës.

I përshtatshëm për përdorim universal dhe posaçërisht për motorët me naftë të gjeneratës së fundit në rezervuar të përzier.

Miratimi:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CI-4
 • API SL
 • Allison C4
 • Deutz DQC III-10
 • Global DHD-1
 • JASO DH-1
 • Mack EO-N
 • MAN M 3275-1
 • MB-Freigabe 228.3
 • Renault Trucks RLD-2
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Caterpillar ECF-1-a
 • Caterpillar ECF-2
 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Cummins CES 20078
 • John Deere JDQ 78A
 • Mack EO-M Plus
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RLD

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1084 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1121 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1122 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1088 205 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 4289 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.