TRUCK LOW-FRICTION MOTOR OIL 10W-40

Vaj motori i teknologjisë së lartë që kontribuon në kursime. Për shkak të përdorimit të teknologjisë më të lartë të kombinuar me vajra bazë jokonvencional, ky vaj motori garanton kursim të shkëlqyeshëm të energjisë, si dhe mbrojtje ndaj konsumit dhe gërryerjes së motorit duke garantuar intervalet më të gjatë të mundshëm të ndryshimit të vajit.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit në të gjithë motorët me naftë me ose pa turbo mbushës, si dhe me dhe pa një ndërmjet ftohës. Veçanërisht i përshtatshëm për situatat kur distanca midis dy zëvendësimeve të naftës është më e gjatë, si dhe për motorët me kërkesa të veçanta dhe kushte për funskionim. Ideale për t’u përdorur në parqet e makinave të përziera.

Miratimi:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CI-4
 • API SL
 • Global DHD-1
 • Mack EO-N
 • MAN M 3275-1
 • MB-Freigabe 228.3
 • Renault Trucks RLD-2
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Caterpillar ECF-1-a
 • Caterpillar ECF-2
 • Cummins CES 20071
 • Cummins CES 20072
 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Cummins CES 20078
 • Deutz DQC III-10
 • Mack EO-M Plus
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RLD

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Truck Low-friction Motor Oil 10W-40 1185 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Truck Low-friction Motor Oil 10W-40 8026 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Truck Low-friction Motor Oil 10W-40 4743 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Truck Low-friction Motor Oil 10W-40 4744 60 l Drum sheet metal D-GB
Truck Low-friction Motor Oil 10W-40 4747 205 l Drum sheet metal D-GB
Truck Low-friction Motor Oil 10W-40 4748 1000 l Bulk goods D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.