Vajra motorikë

Motori është zemra e automjetit tuaj. Vaji i motorit është gjaku i tij. Por jo të gjitha vajrat e motorit janë të njëjta. Me zhvillimin e shpejtë të kërkesave të motorëve dhe vajrave, ato janë rritur në mënyrë dramatike. Sot, nafta duhet të jetë në gjendje të bëjë shumë më tepër se thjesht të lubrifikojë dhe të ftohtë motorin. Duhet të punojë në temperatura dhe presion të lartë. Duhet ts pastroë motorin mga mbetjee e djegies, acideve, ujit dhe grimcave të karburantit. Ajo duhet të mbrojë motorin nga korrozioni dhe për të garantuar shëndetin e tij. Vajrat motorike moderne janë produkte të teknologjisë së lartë të projektuar posaçërisht për modelet e veçanta të automjeteve. Prandaj, prodhuesit e automjeteve vetëm miratojnë vetëm vajrat motorike të përzgjedhura. Se cilat janë llojet ju mund të shihni në Oil Gide-in tonë.

LIQUI MOLY ofron vaj të veçantë për çdo automjet në botë. Vajrat tona motorike kanë një listë të madhe të miratimeve nga prodhuesit e automjeteve gjermane dhe jashtë saj, ose plotësojnë kërkesat e prodhuesve. Miratimet e prodhuesit nënkuptojnë se kërkesat e caktuara minimale janë plotësuar për vajrat. Ne shkojmë përtej këtyre kërkesave dhe zhvillojmë vajra që, për shembull, kanë performancë më të fortë pastrimi sesa ato të kërkuara nga prodhuesi i automjetit.