Visco plus for oil

Redukton konsumimin e vajit. Ai stabilizon viskozitetin e vajit dhe kontribuon në vlera të vazhdueshme të presionit të vajit.

Visco-Stable gjithashtu ofron mbrojtje superiore ndaj derdhjes mekanike të vajit të motorit gjatë kushteve jashtëzakonisht të vështira operative. Gjithashtu parandalon rrallimin e vajit të motorit kur motori shpesh drejtohet i ftohtë. Konsumi i vajit është zvogëluar për shkak të lubrifikimit më të mirë të të gjithë përbërësve të motorit. Për këto arsye ky produkt është jashtëzakonisht i përshtatshëm për t’u përdorur në veturat më të vjetra. Zvogëlon zhurmën që shfaqet gjatë funksionimit të ngritësve hidraulikë.

Plotësisht i përshtatshëm me të gjitha vajrat minerale dhe sintetikë të motorit mebenzinë dhe  me naftë.

Kat nr 1764
Përdorim Një paketë prej 300 ml është e mjaftueshme për 5 litra vaj motori. Pasi të shtoni vajin e motorit, lëreni motorin të funksionojë derisa të ngrohet. Produkti mund të shtohet në çdo kohë.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.