WAX UNDERSEAL, ANTHRACITE/BLACK (SPRAY)

Ngjitës për mbrojtje nga korrozioni që përmban dyll dhe rrëshirë të cilat formojnë një shtresë mbrojtëse në trupin e poshtëm. Spërkatet dhe thahet shpejt. Materiali mund të aplikohet në një shtresë shumë të hollë dhe është shumë i fortë. Ka një përmbajtje të lartë të sendeve të forta.

Për përdorim në pjesën e poshtme të shasisë pas riparimeve. Mund të përdoret gjithashtu në makina me pjesë të poshtme të shasisë të bëra me material PVC. Riparon dëmtimin e shasisë.

Kat. Nr: 6100

Përdorimi: Sipërfaqet që duhet të trajtohen me Rust Protection Wax duhet të pastrohen më parë. Ndryshku duhet të hiqet. Sipërfaqet duhet të jenë të thata dhe pa papastërti dhe yndyrë dhe gjerësisht pa pluhur. Rust Protection Wax mund të aplikohet duke përdorur pistoletë me sprej UBS, Produkti Nr. 6219 ose pistoletë me sprej për presion, Produkti Nr. 6220 me presion operativ 3 bar. Shkundni përmbajtjen e kallajit para përdorimit. Rust Protection Wax mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale në një aplikim të vetëm. Automjeti është i gatshëm për drejtim pas rreth 2-3 orësh, në varësi të kushteve të motit dhe trashësisë së veshjes. Tharja përfundimtare merr përafërsisht 12 -14 orë.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.