WELD PROTECTION SPRAY

Ky sprej për mbrojtjen e pikave të saldimit është një kombinim i agjentëve që parandalojnë shpërndarjen ose dëmtimin e diodës në sipërfaqen e tretur. Spreji formulohet në përputhje me përparimet më të fundit teknologjike.

Për të gjitha llojet e saldimit me gaz në çelik, alumini dhe çelikut inox.

Kat. Nr:      4086

Përdorimi: Shkundni shkurtimisht kanaçen e aerosolit. Fikni pajisjet e saldimit dhe spërkatni një shtresë të hollë në pjesën e ftohtë të punës dhe pishtarin.

Udhëzimet: Mos spërkatni mbi pjesët e punës ose pjesë të pishtarit ndërsa akoma shkëlqen! Ndiqni një kohë tharjeje të paktën 5 minuta!

Paketimi: 500 m

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.