ZINC ALUMINUM SPRAY

Nivel shumë i lartë mbrojtjeje për shkak të përmbajtjes së lartë të zinkut dhe aluminit. Mund të përdoret si një mbrojtje nga korrozioni për shkak të kushteve të motit. Ajo thahet shpejt dhe lë një sipërfaqe me shkëlqim. Funksionon në temperatura deri në + 490 ° C. Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet metalike dhe jometalike. Ka shikueshmëri të lartë të energjisë elektrike. Mund të ngjyroset.

 

Është i paraprë për riparimin e sipërfaqeve të dëmtuara të galvanizuara (shtresa me zink të aplikuara me teknologjinë e petëzimit, spërkatjes ose veshjes).

 

Kat. Nr:     1640

Përdorimi: Shkundni kanaçen  fuqishëm për të paktën 1 minutë para përdorimit. Spërkateni në sipërfaqe metalike të pastra, të thata dhe të shpërndara. Mund të ngjyroset pas 8 orësh. Trashësia e shtresës së filmit të zinkut thahet pas një spërkatje të vetme nga: 25-35 μm.

Pas përdorimit, pastrojeni spërkatësen (mbajeni sprejin me me kokë poshtë) duke spërkatur derisa të shfaqet shtytësi i pastër.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.