ZINC SPRAY

Baza e klasës së parë e këtij spreji përbëhet nga zink i pastër 99% dhe përdoret për ngjyrosje. Mbron të gjitha sipërfaqet e hekurit dhe çelikut nga gërryerja, veçanërisht në nyjet e saldimit. Është jashtëzakonisht rezistent dhe fleksibël dhe mbron në mënyrë aktive metalet me anë të procesit elektrokimik. Jep mbrojtje korrozioni aktive dhe është rezistent ndaj temperaturave deri në + 400° C. Përmban nivele jashtëzakonisht të larta të zinkut.

Mbron sipërfaqet e hekurit dhe çelikut nga gërryerja, veçanërisht në nyjet e saldimit. Përdoret për të riparuar sipërfaqet e galvanizuara të dëmtuara. Mbron të gjithë sistemin e shkarkimit

Kat. Nr: 1540

Përdorimi: Shkundni kançen fuqimisht përafërsisht 2 min. Spërkateni në shtresa të holla në sipërfaqe metali të pastra dhe të degëzuara nga një distancë prej përafërsisht 20-30 cm. Trashësia e shtresës së filmit të zinkut thahet pas një spërkatje të vetme: 25-35 μm.

Shënim: Spray i zinkut mund të ngjyroset, por numri i madh i sistemeve të ngjyrave të disponueshme e bën thelbësore një vetë-test paraprak.

Pas përdorimit, pastroje kokën e sprejit (mbani kokëposht) duke spërkatur derisa të shfaqet vetëm shtytësi i pastër.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.